------------------------------------------
▶▶▶▶ Ultimate Fishing Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ultimate Fishing Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לאפשר צ'יטים ▞▞▞
▞▞▞ Ultimate Fishing Simulator 2022 version ▞▞▞
למשחק הזה יש פוטנציאל אבל מפגר הרבה וגם לא יכול לשחק במצב לא מקוון. ועוד משהו שאי אפשר לצאת מהמשחק.
כל כך קשה לזוז. הדבר לזוז הוא כל כך קטן שאני לא יכול להחליק ללבוש אני רוצה בווווווווווווווווווווווו אני אשחק ב-GTA 5
משחק מדהים אם אתה נהנה לדוג, עד כה רץ בצורה מושלמת, והוא מאוד ידידותי למשתמש, ופשוט משחק מהנה בסך הכל. הבעיה היחידה היא מודעה אחת יותר מדי ופריטים במשחק נראים קצת יקרים אבל אני בטוח שככל שאתה משחק יותר אתה מרוויח יותר אז נו טוב 5 כוכבים
משחק הדיג הטוב ביותר כאן ושיחקתי את כולם בסימולטור הטוב ביותר
Ultimate Fishing Simulator Simulation nckg
Ultimate Fishing Simulator Penyelakuan chzb
אחד ממשחקי הדיג הטובים ביותר שהיו לי אי פעם. טוב מאוד. מאוד כיף
מה שלדעתי זה משחק טוב רק בשביל דבר אחד, המשימה לטפס על האגם הגרמני הראשון לוקחת את השתן 3 שבועות ניסיתי לעשות את זה עכשיו המשקל המקסימלי שאתה צריך לקבל זה יותר מדי לסדר את זה בבקשה כשאני' מ' במצב דיג חופשי אני יכול לקבל 4/5 ק"ג מוט בלי דאגות ואז במצב משימה 3 ק"ג אם יתמזל מזלי וכמות הזמן והנשיכות שאתה מפספסת במצב משימה שוב בבקשה תסדר את זה
אתה צריך לקנות רישיון דיג
זה מאוד מרגיע אותי והמשפחה שלי מאוד אוהבת את זה אבל הדבר היחיד שמטריד אותי זה הפרסומות אז אני מקווה שתתקן את זה
גרפיקה טובה מאוד אבל המשחק די עצוב הלוואי שתגדיל את המפה
נהנה מהיכולת לבחור פיתיון וקל מאוד לשחק. אוהב את קולות הטבע ואת הכסף ברשת המלאה בדגים בשוק!
משחק דיג טוב. חבל על כל המודעות והצורך לצפות כדי להשיג מטבעות, אלא אם כן אתה מוציא כסף. אבל משחק מרגיע טוב.
לא משחק דיג אמיתי, גרפיקה איומה ומדריך 0 איך לשחק. פשוט להתרוצץ עם פקדים מרושלים, לתפוס 2 דגים... לפתוח את האזור הבא ב-lvl? חובה, ובכל זאת אינך יכול אפילו לעלות רמה? משעמם, לא מתאים ל-Google Play
רוטב מגניב!!! רק דבר אחד כשאתה תופס קרפיון ממש גדול או משהו, לפעמים הם שוחים לתוך הדשא או השביל ונתקעים
משחק גרוע הוא אפילו לא אומר לך איך לתפוס את הדגים
טיפש... המשחק הזה לא עובד.. אל תבזבז את הנתונים שלך כדי להוריד את האפליקציות האלה... זה מאוד טיפשי
Ultimate Fishing Simulator Симуляторы tqf
משחק כל כך משעמם הכי גרוע במשחק הזה
לא שיחקתי בו הרבה אבל זה נראה יותר חיים מהאחרים
Endless Fables 3: Dark Moor Приключенски eid
Ultimate Fishing Simulator سیمولیشن pytf
זה יכול להיות טוב יותר. יש דרכים לשפר את המשחק הזה
זה בסדר אבל הגרפיקה לא טובה
יפה מאוד ,המשחק הזה יכול לנצח בין כל המשחקים שיש בעולם, משהו שחושב שמשהו חסר במשחק הזה, אז הוא טועה!!!!!!
זה בסדר ממש לא מה שחשבתי שזה הולך להיות.
משחק מעולה להעביר זמן
משחק טוב אבל זה פעולת דיג חדשה שנקודת המבט שלי
ההתקדמות מתחילה קצת לאט אבל זה כיף
המשחק בסך הכל טוב צריך כמה שיפורים ביצועים וגרפיקה
Ultimate Fishing Simulator จำลองสถานการณ์ xkw
היה מגניב בהתחלה אבל המשחק נראה מזויף.ניסיתי לנצח את אחת ממשימות הדיג (לתפוס 5 דגי מקק במשקל כולל של 11.02 ק"ג תוך 20 דקות) בערך 8-10 פעמים. השתמשתי בפיתיון טחון ש"מושך" דגי מקק בתוספת פיתיון משומש שהכי מתאים לדגים "מקק ועגומים" והשלמתי אותו פעמיים אבל קבל משימה שלא הושלמה כאשר מגבלת הזמן של 20 דקות נגמרת. וכל שאר הניסיונות, לא משנה מה עשיתי, דגי המקק מפסיקים לנשוך ואני תופס הכל מלבד דגי מקק. מוחק משחק בטוח.
משחק הגון הורג זמן ביום גשום אם אני לא דוג בזמן אמת אני בהחלט דוג כאן
גדול
לאבד חוט אחרי כל תפיסה זה לא איך עובד דיג... גם קו 10 ק"ג? ברצינות? זה המקסימום? הפקדים היו בסדר, אם כי אני מסכים עם מבקר אחר, קשה להסתחרר. אין תמיכה ביד ימין, למרבה הצער. משחק דיג בינוני מאוד, אבל בהחלט לא נורא.
ההדפסה קטנה מדי
יש לי כל כך בקשות בבקשה תוריד את המחיר של כמה דברים ובבקשה הוסף סוגים שונים אם סלילים כמו כפתורי לחיצה ו-baitcasters ואולי אפילו flyrods תהיו יצירתיים בבקשה קבל את הבקשה שלי תודה אני אוהב את המשחק הזה
ז'קוד
משחק מהנה כמו היכולת להחליף פיתיון בזמן דיג במקום
מישחק טוב
אחד ממשחקי הדיג היותר טובים. יותר מציאותי מהרוב. יכול להשתמש במדריכים טובים יותר עבור שחקנים חדשים, אבל בסך הכל, משחק ממש טוב.
טוב ויש הרבה סוגים של דגים כן
המשחק רע מאוד וטוב המשחק הזה דיג והטוב מאוד אבא
אני לא אוציא כסף על משחק כשברור שלא אכפת להם. הם לא עונים לאף אחד.
מַברִיק