------------------------------------------
▶▶▶▶ Blades of Brim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blades of Brim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує нескінченні кристали ▞▞▞
▞▞▞ Blades of Brim 2022 version ▞▞▞
Гра в порядку, не дуже звикає, стає такою ж і нудною з часом. Постійно виходить з ладу Я втратив весь свій прогрес Об’єдную коли мій 10-річний дитина отримує дошку
Це хороша гра, я б рекомендував її всім, хто хоче час від часу трохи повеселитися. Одна річ, я грав офлайн і розблокував деяких персонажів і зброю. Наступного разу, коли я грав і був підключений до Інтернету, я втратив весь цей прогрес. Будь ласка, виправте це якнайшвидше. Дякую розробникам.
Blades of Brim פעולה frlo
Чудова гра.Рекомендую)))
Гра досить хороша, і мені вона дуже сподобалася, але гра кілька разів не відповідала, і я відчував багато проблем з нею. Тому, будь ласка, спробуйте розробити гру, додайте в неї нові цікаві речі, тоді вона може бути дивовижною. Проте , гра дуже класна.
Я оцінюю лише 2*, тому що коли я намагаюся відкрити його, там написано ввести мій вік, але навіть я пробував можливим способом, але все одно не можу ввести його, тому, будь ласка, терміново виправте це, перш ніж я його видалю або щоб я міг би відредагувати мій відгук, і якщо я не знаю, що в їхньому, як я можу його оцінити, але мені просто потрібна ваша допомога, щоб вирішити зазначені проблеми, тому це лише тимчасова оцінка 🤗, дякую
Здається, з грою щось не так. Щоразу, коли я здобув зброю або домашнього улюбленця, і використовую його протягом 1 дня. Я повернувся через день, щоб побачити, що його немає, це показує, що він все ще заблокований.
Це настільки захоплююча гра, що я не можу відірватись від неї! 😁😀😊
Я люблю цю гру. Він працював дуже добре, але нещодавно, напевно, протягом тижня, він просто перестав підключатися до Інтернету. Мій браузер та інші програми працюють нормально. Тільки цей ні. Тепер я не можу відкривати безкоштовні скрині та виконувати щоденні квести. Чи є спосіб виправити це?
У грі чудово можна провести час, коли вам нудно, також прогрес у грі безкоштовний, ви можете прискорити все, купуючи кулі або зібрати їх достатню кількість, щоб розблокувати персонажів або придбати золото для зброї, навичок або домашніх тварин, це це гра, в якій я не вважаю, що вам потрібно купувати кулі, якщо ви не хочете прискорити роботу.
Ця гра дійсно весела, якщо ваш пристрій може успішно завантажити та грати в неї. І той факт, що та сама компанія-ігрова компанія, яка створила метро, створила або допомогла створити цю гру, дуже круто. Ця гра - шалено хороша гра.
Ми з чоловіком дуже любимо цю гру, ми обидва грали в неї без перерви з тих пір, як отримали її вчора. Немає реклами, що приємно бачити, оскільки в багатьох іграх зараз занадто багато. Рекомендую всім, кому подобається гра Tomb Run, оскільки вона така, але набагато краща і більш залучена. Справді крута гра, в яку можна грати цілий день, ховаючись від вірусу!
Гра була чудовою. Але тепер я стикаюся з помилками, так як не можу відкрити скриню з квестами і отримати нагороди. Екран зависає, і я не можу відкрити скриню. Будь ласка, виправте цю проблему.
найкраще з усіх, що мені подобається, і немає реклами, яка б дратувала вас, тому встановіть її, хлопці
Дуже гарна ідея поєднати нескінченну гру Runner з RPG. Лише 3 зірки, тому що є багато випадків, коли гра виходить з синхронізації з хмарою, а досягнутий прогрес втрачається.
Гра чудова🤩, але шкода, що не оновлювалася після випуску...
Мені дуже подобається ця гра, але є кілька помилок, наприклад, одна зі зброї, яка створює хвилю блискавки, насправді не викликає її, але вона невидима, але вона все ще має свій ефект, чи не могли б ви перевірити та виправити ці помилки, дякую.
Безумовно, найвеселіша гра в жанрі нескінченного бігу. Мені особисто подобаються ігри на тему фентезі, і в них веселіше грати, коли не потрібно просто... ти знаєш... "бігати".
Гра могла б бути кращою, якби до неї було додано більше персонажів, окрім циклопа, чарівника, головорізів, хлопків. Найкраще було б, якби персонажам було надано будь-яку конкретну сюжетну лінію або якби ворогам надали зброю з різними здібностями, так само як герої. Також є ще одна рекомендація, що якби персонажі та вороги оновлювалися до більш потужних після кожного підвищення № рівня складності. Інакше це просто хороша гра, і зараз мені нудно грати.
SYBO, ти зробив це знову. Перші Subway Surfers, що було досить приємно, тепер це. Blades of Brim можна назвати оновленням від серферів метро. Замість непорушних поїздів тепер у вас є головорізи. Мені подобається той факт, що ви можете просто продовжувати використовувати свої комбо, а також те, що складність ігор продовжує прогресувати, коли ви закінчуєте пробіжки, додаючи все більше і більше завдань. Загалом весела і добре зроблена гра. Продовжуй гарно працювати!
ブレード・オブ・ブリム アクション jqt
Ця гра є найкращою грою в історії, так весело грати, так цікаво, що я тільки почав грати в неї, і вона стала моєю улюбленою грою, вона ще краще, ніж метро Surfers
дуже хороша гра, це просто бігун, але менш проста! Мені сподобалася графіка та унікальні характеристики. Лише кілька ідей, як покращити, але все разом це добре.
Дякую їм хто цю гру передумав
Я виявив проблему, коли в офлайні гра стає несправною, вкажіть помилки, наприклад, я не можу відкрити свою скриню, ніби вона дійсно не відкривається, через що ви застряєте в цій анімації або сцені гри, що змушує мене вийти з гри. . Коли в мережі все йде нормально, то це проблема цієї гри. Тож, будь ласка, виправте цю помилку, щоб я та інші гравці, які гратимуть офлайн, все одно отримували призи та продовжували розважатися без підключення до Інтернету.
Він занадто гальмівний, і звук також гальмує
Я грав у гру багато років тому, але тепер я хочу завантажити її на свій телефон і постійно говорить, що це проблема. Це єдина причина, чому я поставив йому 3 зірки.
Навіть не турбуйтеся, завантажуючи, через деякий час стає нудно і дуже затримується в автономному режимі 😒 вони можуть бути від тих самих розробників, але subway surfers краще, вони мають кращий контроль, ніж blades of brim (що знову ж таки, це може бути від тих же розробників, але Subway Surfers це кращий вибір, ніж це дешеве сміття)
Перш за все, це хороша гра. У що пограти, щоб скоротити час. Єдина причина, чому я оцінюю це на одну зірку, полягає в тому, що я нещодавно придбав. Я купив один з ваших пакетів, і після того, як я дав йому дозвіл на виведення грошей з мого рахунку, виникла помилка. Гроші зняли з мого рахунку, але придбаний пакет не отримав. Тому, будь ласка, я оціню це набагато вище, якщо ви вирішите цю проблему. Дякую.
Мені не подобається механіка цієї гри, вона виглядає занадто повільною та незадовільною (дехто може сказати, що глючить), витратні матеріали занадто дорогі за невелику винагороду. Я не можу витримати більше 4-6 хвилин кожну пробіжку. дав йому 2 зірки, 1 за плавний візуальний ефект і 1 за заспокійливу музику.
Добре придумали затягує дуже але після 15 рівнів грати хочеться менше додавати ще які сюрпризи
Homecraft - Home Design Game કેઝ્યુઅલ ggqt
Він каже, що не можу підключитися до Інтернету, але я використовую Wi-Fi, і все працює, але щоденні цілі не працюють, кажучи "неможливо підключитися до Інтернету", це настільки дратує, що я не можу отримати рідкісну коробку, тому що це так.
це було приголомшливо, мені навіть подобається, як ти брикаєш монстрів на шляху, щоб отримати високий бал!!
Ця гра була чудовою. Такий прекрасний досвід у цій грі. Зброя та домашні тварини дивовижні. Фонова музика, звукові ефекти дуже круто. Відчуйте набагато краще.
Дуже крута гра
Blades of Brim Aksiyon krvf
Я ставлю йому п’ять зірок, тому що елементи керування та ігровий процес дуже чудові, і це НЕ ПЛАТА, ЩО ВИГРАТИ. Це досить весела складна гра. Я вже 12 рівня за один день. Ви можете перемістити персонажа з платформи, якщо немає стіни або нічого збоку. Хоча мені це подобається. Це робить його трохи складнішим, а бігти зі стін дуже весело. Майже це весела гра, і я радий, що вам не потрібно купувати речі, щоб продовжити.
Спочатку мені дуже подобається ця гра, бо вона виглядає дуже весело й дуже цікаво... проте, коли майже щодня я граю в те саме без будь-яких інших опцій режиму світу, після цього мені стало дуже нудно... Я хотів би додати трохи зміни, як новий світ або нічний режим, буде веселіше...
Ця гра дуже весела і є чудовим способом провести деякий час, граючи, замість того, щоб нудьгувати. Мені подобається геймплей і стилізована графіка. Багато в ігровому луту.
Мені потрібно повернути старий прогрес у грі. Хмарні дані не завантажуються під час спроби входу в Google Play.
Дуже прикольно
Аудіо накладається, звучить грубо
клас😻
Це нормально, я любив грати в неї, але останнім часом більше не було нового світу та отримання дошки. І практично неможливо заробити нових домашніх тварин – це жахливо
Тому я щойно завантажив гру, і з якоїсь причини зі звуком і музикою зіпсувалися, з моїм телефоном чи навушниками немає нічого поганого, будь ласка, якщо ви можете це виправити-
Це дуже хороша гра. Це не найкраще для запуску, це найкраще для перемоги над чарівниками, монстрами та багатьма іншими.
Blades of Brim Action wqt
Чудова, захоплююча гра. Навіть чудовий минулий час. Але у мене виникла проблема лише з підключенням облікового запису FB до гри. Я не можу зберегти свій прогрес. Чи є спосіб обійти це?
У грі потрібні нові типи ворогів з новими способами перемогти їх, і з любові до Бога думайте про різні місії.
Причина, чому я перестав грати, полягає в тому, що 9/10 разів я втрачаю життя або бігаю через те, що ігрові механіки не працюють належним чином. Персонаж рухався б убік замість нападу. Атака зі стрибком не буде розпізнана. Я б промахнувся вгору і втік ліворуч зі скелі. Я виявив також багато проблем з балансом з ворогами, яких відкидають назад, потрапляючи в незручні позиції, через які важко, а іноді й неможливо обійти їх, не отримавши шкоди. Гарна гра, жахливий геймплей.
Коли буде багатокористувацька гра чи бій з босом, ця гра вийшла занадто довго, щоб вона все ще була просто бездумною боротьбою з одними і тими ж персонажами знову і знову, я продовжую видаляти та встановлювати, тому що вона стає одноманітною, коли вона має п’ятизірковий рейтинг
класна гра
Дивовижний, але такий же інтерфейс, що й у грі Subway Surf