------------------------------------------
▶▶▶▶ Traffic Rider ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Traffic Rider IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több primogem hack ▞▞▞
▞▞▞ Traffic Rider 2022 version ▞▞▞
Nagyon jó játék .Mindenkinek ajánlom 😊😃
A játék fantasztikus, de éjszakai módban annyira legrosszabb és olyan sötét, hogy nem tud megelőzni a járművet, és nincs fényszóró a motoron sem.
Ki lep belole állandóan
Mindig az a buzi reklám amúgy jó játék
A kerékpárokat szórakoztató vezetni. A játék elsőre szórakoztató. A grafika rendben van. De a magasabb küldetések lehetetlenek, mert túl sok az átkozott autó. (43-as szinten vagyok) Megvárhatod, amíg az autók megmozdulnak, hogy el tudj szorongatni, de akkor fontos időt veszítettél. Az autók egyszerre mind a 4 sávon haladnak át, és nincs hely elhaladni vagy ütközni. Nagyon frusztráló. Az autók megakadályozzák, hogy időben fejezze be a küldetést. Ezenkívül a játék pénznemének bevétele örökké tart, így szinte kifizetődő a játék. NAGYON FRUSZTRÁLÓ!
Ez a legjobb játék, de az egyik probléma, hogy játékot kell vásárolni a karrierhez, és nehéz, de játszhatsz, amikor lehetetlen, akkor veszel egy új kerékpárt.... De szép játék, van benne ENDLESH, TIME TRIAL, ÉS INGYENES ..
Remek játék, csak azt szeretném, ha megoldanának néhány problémát, például az autós robotokat, és frissítenék az egészet, csak egy játék, hogy teljen az idő lol
Mi a faszomért van enyi ki###ot kocsi he mig ott kerülgetem öket széprn gyorssan le.megy a ki#&@*ot idöm
Nekem nem akarja leszedni.De a testvéremnek van és elmegy.
Kár hogy nem licencelt motorok vannak...
Nem elég jó játek mert ha jobbra méssz és ballra szarul vesszi be ezért egy kalap szar ugyhogy nem érdemes letölteni amugyis sok helyet foglal nekem nem tetszik!!!
Nagyon nehéz az előrehaladás, a kerékpárok őrülten drágulnak, de a jutalom csak kis mértékben lesz nagyobb. például. 700 000-es pontszámmal (legmagasabb pontszámom) 3 ezret kapsz, de a következő kerékpár, amire szükségem van, 350 ezerbe fog kerülni. Értem, hogy ezek a játékok pénzcsapda, de gyerünk
Ez a játék nagyon szép, de ha még élvezetesebb dolgokat vagy valósághű autókat tudna hozzáadni, az sokkal szebb lenne
Csicska játék nem lehet Facebookkal belépni
Nagyon ideges , hol van az alagút . Nem értem ☹️☹️☹️☹️☹️
A Tilt nem működik, nem tudom, mit tegyek, további irányítás elrontott. Korábban letöltöttem ezt a játékot, és ugyanezen okból töröltem, kérem, mondja el, hogyan lehet javítani. Összességében egy nagyszerű játék, de csak egy dolog rontja el az egészet
jó ez a játék de nagyon gyakran veszítessz pedig nem is csináltál SEMMIT!
Nagyon élvezetes, nincs szükség alkalmazáson belüli vásárlásra a szintlépéshez. Nincs hiba, és a kerékpárok jól hangzanak 👍. Összességében egy kiváló játék 🎯👍🎯!!!!!
Én,tetszik ez a játék, kérlek töltsd le a játékot ez a játék nagyon jó játék, A játékban annyi,,,,,,kerékpár van,🤩🤩😍😍
El lehet vele lenni. De a vezetés egy rakás sar. Hozzá se érsz a kocsihoz már el esel...
Rocket Car Ball Sportsspill iik
Ez a legjobb játék
az a tény, hogy egyetlen vásárolt motort sem tudsz eladni, felesleges. Egy szinttől kezdve egyszerűen unalmas ennyi pénzt szerezni csak azért, hogy egy szintet kinyithass
Traffic Rider APK - FoneLab
Az ingyenes Verseny játékok legnagyobb gyűjteményét találhatod meg ezen az ... Super MX - Last Season Moto Traffic Rider Drag Racing Rivals Mayhem Racing
Mi ez a hirdetések nem zárhatók be, sokszor újra kell indítani. Utálom a hirdetéseket. Különben jó játék lenne. A JÁTÉK ALKOZÓI DUMOK. CSAK NAGY DUMBOK. EZ A JÁTÉK EGY BAJ!
A játék sokkal jobb lesz, ha nem kell annyi készpénzed, hogy bármilyen formában frissítsd a kerékpárodat, új kerékpárokat vásárolj vagy új térképterületeket vásárolj, a játékmenet jónak tűnik, de én csak azt akarom, hogy pénzt, és megértem, hogy ez így működik, és megértem, hogy a hirdetések így működnek, de túl nagy a kereslet ahhoz, hogy a pénzed játszani akarjon
Traffic Rider Android GamePlay HD - YouTube
29,95 dollárt szeretne felszámítani egy motorkerékpárért egy mobilalkalmazásban? Azt kaptam, hogy a játék F2p, de 30 dollár? 35,00 dollárt fizettem a Ride 3-ért xbox1-en, és ez egy igazi játék, amelyhez kerékpárok és kanyarokat kínáló pályák jártak. Csak nem látod az értéket, és hamisságnak tűnik
Ez egy tisztességes játék, egy dolgot nagyon élvezek, bár nehéz pénzt szerezni, így 4 csillagot kap, másrészt nem 5 csillagot
Traffic Rider Curse de mașini taph
A hirdetései miatt ez a legrosszabb versenyjáték, amivel valaha is játszottam. Általában akkor látunk hirdetéseket, ha a játék véget ért. De ez az alkalmazás néhány perc után meg kell néznie egy videót. annyira bosszantó, mint amikor a játék közepén vagy.
Traffic Rider Balapan kfxx
Nagyon jó játék
Csak 3 csillag mert vagy fél oran keresztül telepíti
A kezelőszervek túl érzékenyek! Nem engedik megváltoztatni, hogy a képernyőn lévő dolgokkal tudjon vezetni, csak fékezzen és gyorsítson. Ha vezetés közben BÁRMELYIK testrésszel megmozgat egy hüvelyknyit, az az út másik oldalára küldi. EZT A JÁTÉKOT SENKINEK NEM AJÁNLOM.
Traffic rider legújabb verziója. Feltört Traffic Rider
Bemutatjuk a 10 legnépszerűbb HD Android játékot 100 MB alatt, kevesebb memóriájú ... A Traffic Rider egy óriási 4, 7 csillagot kapott a Play Áruházban,
Szuper játék nagyon szerettem és függővé váltam, így még sok mindent eltávolítottam és telepítettem, de jó
Traffic Rider Balapan kfxx
és huje jatek
Ezt a kerékpárok és a grafika miatt szeretem
Őszintén szólva a karrier, mert nyilvánvalóan nem adsz elég időt az embereknek, és egyszerűen unalmas a másik mód
Nem jó nem éri el az időt a végén, ha nagy a sebesség