------------------------------------------
▶▶▶▶ EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj vairāk visi ▞▞▞
▞▞▞ EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner 2022 version ▞▞▞
Enerģija ļoti ātri izsīkst un viss maksā pārāk dārgi.
Man patika spēle, taču diemžēl tā manam tālrunim radīja vīrusu, kur ADS parādījās apmēram katru minūti. Ļoti kaitinoši. Mans tālrunis tiks bloķēts, un pēkšņi tiks atskaņots papildinājums. Ja viņi novērsīs šo problēmu, es labprāt to lejupielādētu atkārtoti.
Neatskaņos reklāmas, lai palīdzētu turpināt spēli
Tas izskatās diezgan forši, bet tas ir diezgan glichy, tas ir diezgan labs, es domāju
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner Arcade azv
Nav
Lieliska spēle, un man tā patiktu.. bet tā turpina sastingt uz koka ekrāna vai pēc reklāmas noskatīšanās vai pēc cita zieda. Tas tiešām ir kaitinoši. Tas ir jāsakārto. Man ir pacietība ar spēli, un es vēlos to atinstalēt.
Tas ir patiešām jautri, un es priecājos, ka šajā spēlē ir tik daudz skaistu zirgu un ka tā parāda, kā kopt zirgus
Man patīk šī spēle, jo tā ir tik neprātīga un grafika ir daudz jautrāka nekā Temple Run vai Skate Run. Tomēr man bija jāiegādājas jauns tālrunis, un es mēģinu atjaunot savus pirkumus un zirgus, kurus es atbloķēju, spēlējot spēli ilgu laiku. Man bija gandrīz visi zirgi un rīki jaunināti līdz maksimālajam līmenim, bet teikts, ka neredz pirkumu vai veidu, kā šos zirgus atjaunot.
Jūs nevarat nopirkt enyting (jo īpaši zirgus)
Pirmkārt, nav iespējas atjaunot progresu, ko es varu atrast. Kas ir smieklīgi. Otrkārt, jūs NEVARAT dabūt ogles, ja tās beigsies, ja vien tās NEPĒRKĀT par īstu naudu. Un jums ir jāmaksā vismaz 3 dolāri, lai iegūtu tikai 2000. Ja jums ir vēl pāris tūkstoši ogļu, labi, bet tikai 2000. Nevar skatīties reklāmas, lai iegūtu vairāk. Un jūs nevarat skriet, ja nevarat pabarot savu aizbildni, jūs nevarat viņus pabarot, ja jums nav ogļu. Jūs varat atiestatīt progresu tikai tad, ja nonākat šādā situācijā, ja nevarat samaksāt.
Man vairāk patiktu, ja es varētu to izdarīt, lai velnam zirgam patiktu pēc kāda laika pašam pabarot, jo es nevaru dabūt citus zirgus
Man tas nemaz nepatika
šausmīgi, es to nevaru spēlēt
Sveiki, tikai jāsaka, ka šī ir lieliska spēle! Man patika Violeta, Lilija un Roze, pēc izskata skaistas, pat es šobrīd tikai spēlēju Liliju, ziņošu, ja būs kāda problēma, čau!
Man nav vārdu, tā ir labākā spēle, ko jebkad esmu spēlējusi, vienkārši ideāla labākā daļa ir sāciet ar patiešām skaistu zirgu, līdz nevēlaties iegādāties citu, bet es negribu, es ieteiktu šo spēli un neaizmirstiet tai piešķirt 5 zvaigznes! 😗😘😘😘😙😙😙😗😘😙😗😗😙😘😘😙😋😙
Brīnišķīga estētika. Jautri šķēršļi. Bet kopumā kaitinoša spēle. Jums gandrīz ir jāiegādājas lietas, lai iegūtu jebkāda veida pienācīgu pieredzi, un tad ekrānā ir grūti saskatīt šķēršļus, kas nozīmē, ka jāsāk no nulles, līdz iegādātās "dumbiņas" ir izsmeltas. Bet, izņemot to, tas ir pietiekami izklaidējošs bezmaksas vai gandrīz bezmaksas spēlei.
Family Island — adventure land Rekreacyjne hrgm
Atpaliek pārāk daudz, lai es nevaru lejupielādēt
Jums ir jāmaksā pat par to, lai iztīrītu savu zirgu
Sliktākā spēle, kāda jebkad bijusi interneta izšķērdēšana. Spēle 1 gada vecumam
Es nezinu, kā noņemt savu krātuvi, es to izdarīju pirms dažām stundām, un jūs pastāvīgi sakāt, ka noņemt krātuvi, man nebija iespējas spēlēt šo jauno spēli, es to atkārtoti lejupielādēju un joprojām nedarbojās, lūdzu, izlabojiet manu spēli. es labprāt uzspēlētu spēli
Man patika šī spēle, tomēr ar jauno atjauninājumu Oakheart atbloķēšanas cena no 6000 uz 15500. Es lieliski pavadīju laiku, taču tagad nav iespējams turpināt, netērējot reālu naudu. Man nebija iebildumu pret reklāmām, kas turpināja parādīties. Es esmu uz žoga ar atinstalēšanu. Tā ir lieliska spēle, bet bezjēdzīga, ja es nevaru pāriet uz jauniem zirgiem.
Viss, ko mēs darām, ir skriet?
Meh
Atvainojiet, ka nācās to novērtēt ar 3 zvaigznēm, bet ēdiens ir ļoti dārgs. Ābola iegūšanai vajadzētu maksāt vismaz 20 vai 15 dalībniekus, jo tiešām nav jēgas, ja es izmantošu visus savus biedrus, ko ieguvu savā iepriekšējā skrējienā, un izmantošu to āboliem un kukurūzai. Kopumā man patīk spēle, un vienīgais, kas mani mulsina, ir ēdiena dārgums.
Man patīk šī spēle, es, godīgi sakot, nevaru sagaidīt jaunos atjauninājumus, kuriem ir jauni aizbildņi un lietas, ko darīt. Esmu pamanījis vienu nelielu problēmu, kuras nav nevienā citā spēles versijā. Lilija, pirmā aizbildne, kuru jūs iegūstat, viņas mati pielīp pie kakla, nevis galos.
Tileshoq
V mans hnb būt
jebkad skriešana ir labākā zirgu spēle, ko esmu redzējis, tā ir jautra, bet diezgan grūta, jo katru reizi, kad es šļūcu un lecu, es lecu ļoti augstu un ietriecos.
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner Arcade azv
Es nejauši izdzēsu spēli, un tā neko nesaglabāja, pat domāju, ka tas izglāba manu draugu progresu.
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner Arkadne igre ekl
Man patīk šī spēle ir tik jautra, ka es mīlu zirgus ar lieliskām spējām. Nu es tikai vēlos pateikt paldies par šo spēli, kas to izveidoja😄😁😗😘
Sākumā tas bija lieliski, bet tagad es esmu iestrēdzis ar enerģiju, un man sāk beigties tās oranžās lietas, lai iegūtu pārtiku savam aizbildnim
Ikvienam, kuram nepatīk maģija, šī spēle nevajadzētu būt
Viena no labākajām spēlēm, ko jebkad esmu spēlējis, neskatoties uz grafiku. Esmu īsts zirgu mīļotājs, un šī spēle man šķita ļoti aizraujoša un aizraujoša. Es to spēlēju gandrīz katru dienu. Esiet visi veseli un droši!
Man patīk spēlēt šo spēli, tā ir patiešām jautra, un jūs ar to varat paveikt tik daudz. Man patīk zirgi, bet es nevaru ar tiem jāt, tāpēc šī spēle ļauj justies labāk un tā, it kā es braucu ar zirgu reālajā dzīvē. Es noteikti iesaku lejupielādēt šo spēli!
Lai arī kā es negribētu sniegt šai spēlei sliktu atsauksmi, manā spēlē ir milzīga kļūme, kas mani ļoti traucē. Gandrīz viss mans progress ir izdzēsts. Es pazaudēju visas savas ogles, visas bruņas un visus zirgus. Vienīgais, kas ir saglabāts, ir visas manis savāktās puķu ziedlapiņas. Sākumā es sapratu, ka tā ir tikai vienreizēja kļūme, bet, kad pēc dažām dienām atgriezos pie tā, tā joprojām pastāvēja. Vai ir kāds veids, kā es varu to labot? Vai arī man vienkārši jāsāk viss no sākuma?
To ir grūti kontrolēt, un es ienīstu, ka man ir jāmaksā par pārtiku, lai iegūtu enerģiju
Normāla spēle
Man ļoti patīk spēle, aizbildņu zirgi un tamlīdzīgas lietas, bet es īsti nesaprotu, kāpēc tas ir tik dārgi? Manā planšetdatorā tas ir mazāks, bet manā tālrunī tas nav daudz dārgs, piemēram, pērkot violetu, tas maksāja 1750 ogles, bet manā planšetdatorā tas maksāja tikai 500 un pērkot pārtiku, kas dziedina jūsu aizbildni un pēdas lietas maksāja daudz vairāk nekā manā citā. planšetdatorā, piemēram, Apple, ir 10 planšetdatorā, bet 45 tālrunī, kāpēc?
Šī spēle ir tik jautra, jo jūs varat nomainīt savus zirgus skaistā krāsā
Tā vienmēr saka, ka man nav interneta savienojuma. Spēle tomēr ir jautra, taču grūti aizdegties, ja tiek rādīts, ka jums nav savienojuma ar internetu un tad nevarat spēlēt.
Tā ir lieliska koncepcija, taču pieredze ir ļoti zemas kvalitātes. Kā visi teica, pārtika ir ļoti dārga, un jūsu aizbildņa enerģija izsīkst pēc katras skrējiena, tāpēc jums tas ir jābaro no jauna, būtībā iestrēgstot cilpā, kad nopelnāt nelielu daudzumu ogļu un jums ir jātērē milzīgs daudzums enerģijas atjaunošanai. . Izdzēsa to tikai pēc 3 skrējieniem.
Patīk šī spēle , izņemot gadījumus , kad aizbildnis ir beidzies , jums ir jāiegādājas jauns aizbildnis , un ja jūs tāpat kā es netērējat īstu naudu spēlēm , tad jums būs jākrāj ogles no ikdienas atlīdzības , 40 ogles dienā.
Forši
Man šī lietotne nedaudz patīk, bet tā nebija laba lieta