------------------------------------------
▶▶▶▶ Cats \u0026 Soup - Cute idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cats \u0026 Soup - Cute idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک توکن های نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Cats \u0026 Soup - Cute idle Game 2022 version ▞▞▞
اکنون که تبلیغات به 3 ضربه زدن نیاز دارند، پخش تمام شد. تا زمانی که ادامه داشت سرگرم کننده بود.
خیلی نازن
این یک بازی سرگرم کننده است! من کاملاً عاشق این هستم که وقتی حوصله ام سر می رود این را بازی کنم. سبک هنری خیلی بامزه است این بازی بسیار آرامش بخش است و شما را مجبور به تماشای افزودنی ها در هنگام بازی نمی کند. من کاملاً به بسیاری از دوستانم توصیه می کنم که بازی کنند. من آن را علمی بازی میکردم، تنها حدود 10 هزار نفر این بازی را دانلود کردند. من نمی توانم این را به اندازه کافی بگویم که چقدر آن را دوست دارم. من کاملاً به همه توصیه می کنم که این بازی را بازی کنند.
جمعآوری پول خیلی سخت است، و تنها کاری که میتوانم انجام دهم، فقط میتوانم تبلیغات را تماشا کنم، باید مینیگیمهای بیشتری اضافه کنم تا بازیها جذابتر شوند، زیرا بعد از بازی با دوره طولانی، احساس تکراری شدن میکنم.
پیشرفت بسیار آهسته و بسیار کم است که واقعاً نمی توان انجام داد. این یک زمان بامزه است اما تمام چیزی که هست همین است. آن را باز کنید، پاداش بگیرید، هرزنامه را ارتقا دهید، ببندید. دلیلی برای باز نگه داشتن آن بیشتر از این نیست.
وای من واقعا اینو دوست دارم
تبلیغات بسیار زیاد و تعامل زیاد، حتی برای یک بازی بیکار. هنر و bgm عالی است
من آن را از 4 به 3 تغییر دادم زیرا هر وقت می خواهم تبلیغی را ببینم سیاه می شود.
کاملاً با افزودن ها و دیوارهای پرداخت لکه دار شده است. این را توصیه نمیکنیم مگر اینکه عاشق تماشای افزودنیها و پرداخت هزینه در آیتمهای بازی باشید
این بازی خیلی اجباری است شما نمی توانید در مورد آنچه می خواهید بسازید، خودتان تصمیم بگیرید، باید چیزها را به ترتیبی که آنها تصمیم می گیرند بسازید. برای به دست آوردن هر نوع سکه ارزشمند، به شدت به تبلیغات متکی است. قیمت ساختمان با توجه به روش خطی ساختن اشیا بسیار بالاست. و در آخر، 25 دلار برای هر نوع DLC؟ داری با من شوخی می کنی؟ توسعهدهندگان این بازی باید کرک میکشند تا فکر کنند مردم برای حیوانات کوچکی که حتی به سختی روی گیمپلی بازی تأثیر میگذارند، آنقدر هزینه میپردازند.
واقعا زیباست و از آن لذت بردم اما قطعا تبدیل به یک سنگ می شود. احساس می کنم کت اضافه ها و موارد اضافی دیوانه کننده است! بالای 30 دلار! دیوانه نمی دانم تا کی به آسیاب کردن ادامه خواهم داد.
دوست داشتنی است، اما به سختی یک بازی است. در واقع، این فقط یک مزرعه تبلیغاتی بسیار نازک است. بعلاوه، حتی زمانی که آن را بازی نمی کنید، باتری شما را ذخیره می کند. همچنین به نظر می رسد که باتری شما مشکل دارد. داشتم با گوشیم که به برق وصل بود بازی میکردم، بعد از برق جدا کردم و دنبال کارم رفتم. یک ساعت بعد گوشیم را بیرون آوردم و باتری هنوز 100 درصد بود. یک راه اندازی مجدد نشان داد که در واقع 72٪ بود که برای آن مدت زمان بسیار پایین است. من بازی را حذف نصب کردم و مشکل برطرف شد.
Cats & Soup - Cute idle Game Simuliaciniai hbhl
نیما
تبلیغات را پخش نمی کند و گوشی من به دلیل این دانلود دچار مشکل جدی شده است. بازی را دوست دارم، زیبا و آرام بخش است، اما من نمی توانم همیشه گوشی ام را با مشکل مواجه کنم.
بازی ناز
من عاشق این برنامه هستم! انجام این کار در زمان گذراندن من بسیار سرگرم کننده است، فقط ای کاش ماموریت های عکس آنقدر کم نبودند، من سعی می کنم هر روز دستاوردهای روزانه را تکمیل کنم و عکس همیشه دو برابر بقیه طول می کشد، بنابراین نشستن در آنجا خسته کننده می شود برای این. در غیر این صورت بازی را دوست دارم!! این یک بازی بسیار زیبا است، کاش برخی از جلوه های صوتی کمی دلپذیرتر بودند. این بازی را بسیار لذت بخش تر می کند. و من می دانم که این یک رویا است، اما آن اعلان های قرمز نیاز به یک دکمه دارند تا همه را حذف کند، زیرا گاهی اوقات نمی توانید از شر آنها خلاص شوید.
Katzen&Suppe Simulation okq
در حالی که گربهها در ایستگاههای مختلف سوپ درست میکنند، حال و هوای آرام و شادی دارد. برای باز کردن جوایز بیشتر تبلیغات را تماشا میکنید و برای ساخت ایستگاههای جدید و گسترش منطقه بازار خود با جنگلزدایی درآمد کسب میکنید. میتوانید گربههایتان را نام ببرید و اقلام لباس را باز کنید. انصافاً بازی یک بازی سرگرم کننده و آرام است و برای گذراندن زمان مفید است. یادگیری آن بسیار آسان است. این برنامه انتخاب و رفتن فقط یک تجربه لذت بخش و شایان ستایش است، از هنر گرفته تا انیمیشن. می بینید که آنها واقعاً به آنچه در اپ استور می گذارند اهمیت می دهند. من دوست دارم ببینم این شرکت وارد صحنه بازی های مستقل برای رایانه شخصی یا کنسول می شود. به کار خوب خود ادامه دهید و من نمی توانم منتظر بمانم تا ببینم شما بچه ها قرار است در آینده چه کاری انجام دهید.
یک بازی بسیار آرام با تصاویری زیبا.دوست دخترم مرا جذب کرد و من آن را دوست دارم
پاسخها / = 😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
من لذت بردم
این میتوانست یک بازی شگفتانگیز باشد اگر پول نقد نبود. قیمت های فروشگاه ها چسبناک است، 50 دلار برای یک لاک پشت که می توانید نگاه کنید...
90٪ از بازی فقط روی تبلیغات کلیک می کند تا روند سریعتر انجام شود. خیلی سرگرم کننده نیست
بامزه است. و آنها یک سیستم واقعا هوشمندانه دارند تا شما را وادار به تماشای تبلیغات کنند. مانند بسیاری از تبلیغات. حتی یک پاپ آپ هم نیست، فقط "اوه خوب مطمئنم چرا که نه، حداقل من پول خرج نمی کنم" به نوعی است. خیلی خلاقانه اما عمدتاً گربه ها را دوست دارم
Cats & Soup - Cute idle Game Simulatie eua
گیم پلی بازی ساده و آرامش بخش است و نیازی نیست نگران خرج کردن یک ریال باشید، کیفیت گرافیکی آن شگفت انگیز است. من عاشق این بازی هستم.
متأسفانه، یک بازی کوچک Idle که توسط یک سیستم تبلیغاتی بسیار جا افتاده خراب شد. برای ادامه پیشرفت باید در 90 درصد مواقع برای همه چیز تبلیغات تماشا کنید. انیمیشنها و احساس کلی بازی شگفتانگیز است، فقط درگیر درآمدزایی است.
خیلی خوب . عالی 🤩🤩🥰🥰❤️❤️
Kucing & sup Simulasi ufs
وایییییییییییی خیلییییی نازنننننن
Cats & Soup - Cute idle Game Simulyatorlar lgq
اول، مفهوم بازی شیرین و گرافیک زیبا است، به هنرمندان. می تواند فوق العاده باشد. با این حال، بدون خرج کردن یک دست و پا در خرید برنامه، بسیار کند است (و قیمت آنها به طرز عجیبی است). برای انجام هر کاری زمان می برد. تقریباً هر 5 ثانیه یکبار می توانید یک تبلیغ را تماشا کنید. نمیتوانم تصور کنم با تماشای آنها ممکن است یک سال طول بکشد تا به اندازه کافی سکه به دست آورید تا یک تکه گل به دست آورید. -_- آرامش بخش نیست، در واقع استرس زا است. حیف شد. این بازی سرگرم کننده خواهد بود اگر همه چیز آنقدر گران نبود و فقط برای ارتقای بعدی باید 120 ساعت صبر کنید. ارزان تر کردن چیزها این بازی را بسیار سرگرم کننده تر می کند یا سیستم پول سازی را بهتر می کند. زمان بازی من در این بازی با گوشی دیگرم 98 ساعت بود و فقط به اصلاح کلم رسیدم. لطفا پول درآوردن را آسان تر کنید یا اقلام را ارزان تر کنید. سپس این بازی بازیکنان بیشتری خواهد داشت
این بازی عالیه سیستم پولی اولش گیج کننده است ولی توضیح میدم 😁.روش کار این است که شما شروع به دریافت پولی شبیه به این می کنید (100) اما زمانی که 10000 پول دریافت کردید تبدیل به 10a پول می شود و زمانی که 10000 پول دریافت کردید تبدیل به 10 میلیارد پول می شود و وقتی 10000 میلیارد پول دریافت کردید تبدیل به 10c پول می شود. . به همین ترتیب و غیره. پول برای ارتقاء aaaa و ایستگاه های جدید استفاده می شود. گربه ها شایان ستایش هستند اما ای کاش می توانستید آنها را نوازش کنید.
این بهترین بازی موبایلی است که من تا به حال بازی کرده ام تنها کاری که باید انجام دهید این است که آرام بنشینید و از تماشای آشپزی گربه های ناز لذت ببرید و با هم کار کنند تا زندگی شادی را در جنگل بسازند، جمع آوری منابع بسیار آسان است پول درآوردن بسیار آسان است. این بازی را بسیار دوست دارم، این یک فاصله از دنیای واقعی است. سبک هنری زیباست 😍 من همه گربه ها را دوست دارم گربه های بسیار بامزه آنها حیوان مورد علاقه من هستند❤ پس بله من یک جورهایی مغرض هستم اما هنوز این بازی بهترین بازی است که باید آن را بازی کنید. روزت روشن میشه ❤ )
این زیبا است و همه اما اکنون فقط خسته کننده است. من نمی خواهم تبلیغات بی پایان را فقط برای دیدن همان چیزها تماشا کنم. اتلاف وقت
من چند روز بازی کردم و عاشق سبک و بازی هستم. اگرچه به دست آوردن پول دشوار می شود، و همه چیز گاهی گران است.
فکر کنم بازی من باگ شده سکه شمار من هرگز بالا نمی رود، مهم نیست گربه های من چقدر سوپ درست می کنند، سکه ها هرگز بالا نمی روند. :/
صدایی بسیار زیبا و آرامش بخش، اما شامل تبلیغات به عنوان بخشی ضروری از گیم پلی بازی است، بنابراین در نهایت به بازی دیگری تغییر مکان دادم که آن هم زیبا است، اما تبلیغات کمتری دارد.
Little Big Snake Rekreacyjne hcr
فوق العاده کیوت و سرگرم کننده..عالی و ناب
بازی از نوع Idle/Tycoon عالی، همچنین بسیار ساده است. اساساً فقط روزنامه های روزانه انجام دهید و چند آگهی تماشا کنید، به روز رسانی های توصیه شده را دنبال کنید و بعداً می توانید چند بازی کوچک جالب مانند ماهیگیری و ماشین پنجه دریافت کنید.پس از 6 روز، من چیزهای زیادی دارم که تقریباً 2000 جواهر باز شده (همه رایگان) و هنوز مقدار خوبی از چیزها را روزانه دریافت می کنم، شما باید حتما آن را بررسی کنید. تنها شکایت برای من، قیمت فوق العاده در مغازه است.
تبلیغات ثابت و تقریباً هیچ بازی انجام نمی شود. نمیدونم چرا این بازی انقدر امتیاز داره.
تا اینجای کار از آن لذت بردهام، به جز اینکه به من اجازه نمیدهد برخی از مشاغل گربهها را با شغلهایی که میخواهم تغییر دهم، بنابراین نمیتوانم از مهارتهای آنها استفاده کنم. ناامید کننده است