------------------------------------------
▶▶▶▶ The SuperStar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The SuperStar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара генератор новчића ▞▞▞
▞▞▞ The SuperStar 2022 version ▞▞▞
Исправите своје заостајање. Лаг је био веома лош, као да не могу да пређем нормалан режим са кашњењем док га играм. Није мој проблем са телефоном јер играм другу апликацију као што је см иг и друге. Не касни много. Ово је још најгоре... па вас молим да то поправите... многи људи желе да играју овако са својим омиљеним, молим вас да размислите о овим проблемима. Хвала вам.
Ова игра има толико потенцијала, али игра је веома досадна за играње јер није било много ажурирања песама. ТСС Фигхтинг❤
Додајте Лил Нас Кс као једног од уметника, то би било сјајно
Заиста ми се свиђа ова игрица, препоручила ме је сестра, али ми је показала "ИГ", и нисам баш заинтересован за к-поп, али онда сам видео ову апликацију и њену западњачку музику, па сам је зато скинуо!, тбис игра ради тако добро, и ако вам је ова досадила, можете погледати остале игре које су развили! 😊✨
Није смешно
Овде је
Молимо додајте још певача
Додајте још извођача и песама!
The SuperStar Musikk okli
избор песама овде је веома мали, нема Аријане Гранде, Џастина Бибера, Луиса Капалдија, Тејлора Свифта, Халси, Хејли Стенфилд, Малог микса или других великих имена западних уметника. молимо надоградите више
😍😲
Волим игру, наравно, и волим старе песме које нису престаре, па хоћете ли додати оне поп панк бендове као што су Боис лике гирлс, Симпле План, Греендаи, Тхе фраи и Алл тиме лов? Шта кажеш на ТАИЛОР СВИФТ? Молим те, додај Тејлор Свифт, лепо те молим
Пакиу ка ханнс
Ради веома добро за новопокренуту игру! Свиђа ми се
მარმარილო მისია თავსატეხი xnt
свиђа ми се, али тајминг није тачан, надам се да ћете додати двадесет и једног пилота
Толико дуго сам ово желео и ево га. Хвала што сте укључили ТСС на Цхусеок. Заиста помаже јер су сада моје картице у вишим разредима. Надајући се малом миксу .
Кладим се да је првоаприлска шала, ако сам у праву, требало би да пустите СуперСтар ЦУБЕ или ЛООНА
The SuperStar Muzik qjhk
Прво 4 звездице!удах багус, цума тамбахин лаги артисниа плс
свиђа ми се, али треба нам још уметника јер 7 није довољно и није превише за играње
Им спеед😂 Надам се да ће Тејлор ускоро бити овде и Ариана😊
Можда бих чекао да дођу други уметници, као што су 1Д, Ава Макс, Тејлор Свифт и други. Волео бих да се то деси јер ће то искочити
Могло би имати више побољшања, посебно на сликама тих уметника, неке су само замагљене, само ћу их деинсталирати, али вратићу се да се побољшава
игра је веома добра, али би требало да додају још уметника!
ажурирајте још песама и извођача (као што је Мароон 5). Волим игре суперстара, а ово је једина верзија суперзвезде коју играм после СС БТС-а.
Одлична игра!!!
НЕ МОГУ ДА ОТВАРИМ АПЛИКАЦИЈУ 😭
Ја играм а. Супер Звезда
Потребно је да урадите ВИШЕ ПОБОЉШАЊА И АЖУРИРАЊА.
Ја сам овде због Лади Гаге и Биллие Еилисх!! Сигуран сам да ће ово бити добра игра :-)
ова игра је тако добра! молим вас додајте доја цат и Таилор Свифт, преклињем вас
Тако забавно
Свиђа ми се 💕💕
The SuperStar Музичке lui
ОМГ, ОМГ!!! Чекао сам ово откако га је далцом објавио на твитеру, веома сам узбуђен због ове верзије, иако сам ( &гт; &лт; ) играо 5 њих лол лол... да, превише лмао. Ух, могу ли да затражим Суперстар КК и Цубе за следеће хахаха ( ^ ^ ) ДОБАР ПОСАО ДАЛЦОМ!!! ♡♡♡
Дао бих то више да је општа тема игре, претпостављам, мало модернија. Нешто као СуперСтар ИГ. Знам да је игра управо објављена, али дајем јој предност због сумње са малом количином извођача доступних за играње (исто и са песмама). За сада ћу обрисати ову игру, док не буде више ажурирања уметника као што је Ариана Гранде итд. Ипак, није лоше за нову игру.
The SuperStar Музика wpgz
Ажурирајте одржавање!!!!! Једва чекам !!!!!!